Vacature ANIOS Neurologie (2024)

  • Home
  • Medisch specialisten
  • ANIOS Neurologie
  • Afdeling Neurologie
  • 36 uur per week
  • Locatie: Oost en West

Wil jij als ANIOS werken op de afdeling Neurologie in hét stadziekenhuis van Amsterdam? Solliciteer direct!

Solliciteer

Vacature ANIOS Neurologie (1)

Over de functie

Als ANIOS Neurologie wil jij niets liever dan je verdiepen in neurologische aandoeningen. Je werkt met collega’s onder supervisie op diverse afdelingen Neurologie. Ook geef jij onderwijs aan bijvoorbeeld co-assistenten, verpleegkundigen en andere (medische) disciplines. Er is veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Ook als ANIOS doe je mee aan opleidingsactiviteiten. Daarnaast zal een mentor aangesteld worden vanuit de AIOS Neurologen die je eigen doelstellingen en ontwikkeling monitort waarbij je gebruik maakt van een portfolio. Verder wordt je vanuit OLVG een ANIOS empowerment programma aangeboden.

Dit past helemaal bij jou:

  • verbeteren en ontwikkelen van de zorg
  • het schrijven van protocollen en kwaliteitsnormen
  • bijdrage aan uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

De opleiding neurologie in OLVG heeft de volledige opleidingsbevoegdheid en is aangesloten bij RONA (Regionaal Opleidingen Neurologie Amsterdam), een samenwerking met Amsterdam UMCA, locatie VUmc en AMC (www.rona.amsterdam.nl).

Werkomgeving

OLVG is een topklinisch ziekenhuis aangesloten bij Santeon ziekenhuizen. Wij bieden top- klinische en referente zorg waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Je komt te werken voor de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) Neurologie, een dynamisch en innovatief werkgebied waar de gehele mens centraal staat.

De vakgroep bestaat uit 17 neurologen, 20 AIOS en 14 ANIOS. De grootte van de vakgroep maakt dat er veel expertise is binnen de Neurologie. Tevens zorgen de verschillende locaties voor een dynamische werkomgeving. Je komt te werken in een gezellig team met een plezierige werksfeer waarin opleiden en patiëntenzorg centraal staan.
OLVG heeft twee hoofdlocaties, aan het Oosterpark en aan de Jan Tooropstraat en twee kleinere locaties.Jouw werkzaamheden zullen plaatsvinden op locatie Oost, West en de Spuistraat.

Functie-eisen

We verleggen de bekende weg als het bijdraagt aan het resultaat. En bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom ben jij ook een flexibele en communicatieve teamspeler die samen met jouw collega’s elke dag weer voor de beste zorg gaat.

Dit neem je ook mee:

  • Je bent een BIG-geregistreerd basisarts
Vacature ANIOS Neurologie (2)

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Want jouw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij OLVG.

Daarom bieden we jou:

  • minimaal €4.457,- en maximaal €6.716,- bruto per maand (fulltime) in FWG-schaal cao 65 ziekenhuizen.
  • dienstverband voor de periode van één jaar
  • kostendekkende OV-reiskostenvergoeding
  • flexibele reiskostenregeling, waarbij jij iedere dag kunt kiezen welk vervoer jou het beste uitkomt
  • eindejaarsuitkering van ruim 8%
  • vakantiegeld van ruim 8%
  • 144 uur vakantieverlof
  • persoonlijk levensfasebudget van 57 uur extra verlof en de ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkelingswensen
  • sterk in je werk programma: met vitaliteitscoaching,gezonde nachtmaaltijden, ontspanningsruimten en meer
  • pensioenregeling bij PFZW
  • voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ of Zilveren Kruis Achmea
  • kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
  • korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
  • onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma
  • de keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Zoals de mogelijkheid om een nieuwe telefoon, fiets of laptop met belastingvoordeel aan te schaffen

Dezearbeidsvoorwaardenzijn op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Merijn Westerveld Recruitment assistent Bel recruiter

Interesse in deze vacature?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag vóór woensdag 31 juli 2024 via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Almas Franken, opleidingscoördinator, te bereiken via 080 510 8780 ofneurologiesecretariaat@olvg.nl.

Indien bovengenoemde contactpersoon niet bereikbaar is, neem dan telefonisch contact op met de recruiter of mail naarrecruitment@olvg.nl.

Solliciteer

Sollicitatieprocedure

  • Ontvangst van jouw sollicitatie
  • Sollicitatiegesprekken
  • Jouw indiensttreding
  • Welkom bij OLVG

Na het versturen van jouw sollicitatie, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. Recruitment controleert na ontvangst van jouw sollicitatie of alles goed is binnengekomen. Indien er informatie mist of er vragen zijn neemt Recruitment contact met je op.

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld op basis van jouw CV en motivatie om te bepalen of er een match is tussen jou en de vacature. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature een terugkoppeling te geven. Dat doen we telefonisch of per e-mail.

Voor medisch specialisten geldt de BBO-sollicitatieprocedure.

Vacature ANIOS Neurologie (3)

Als je geselecteerd bent, nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek op één van onze OLVG locaties. Het gesprek is met een aantal selectiecommissieleden veelal bestaande uit een leidinggevende en een directe collega van de afdeling. Je komt tijdens dit gesprek meer te weten over werken bij OLVG, de functie en je mogelijke toekomstige collega’s. En wij komen meer te weten over jou als persoon, jouw competenties en jouw capaciteiten.

Na het eerste gesprek volgt er een mogelijk tweede gesprek en/of een assessment (dit wordt indien van toepassing vooraf vermeld in de vacaturetekst). Je ontvangt voor alle gesprekken per e-mail een uitnodiging met alle nodige informatie.

Je ontvangt na alle gesprekken een persoonlijke terugkoppeling.

Voor medisch specialisten geldt een afwijkende sollicitatieprocedure. Klikhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature ANIOS Neurologie (4)

Zodra je bij OLVG bent aangenomen neemt je toekomstige leidinggevende contact met je op. Hierna volgt een digitaal indiensttredingsproces. Je ontvangt hierover een e-mail bericht met welke informatie en documenten je hiervoor nodig hebt.

Voorafgaand gaan we referenties na en wordt jouw registratie gecontroleerd. Diploma verificaties verrichten wij middels het diplomaregister. Een VOG is verplicht om te werken bij OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature ANIOS Neurologie (5)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de eerste werkdag een warm welkom krijgt. Zodra je start bij OLVG neem je deel aan de introductiedag. Zo leer je alle belangrijke informatie over werken bij OLVG en maak je kennis met andere nieuwe collega’s. Daarnaast word je natuurlijk zorgvuldig ingewerkt op de afdeling waar je gaat werken.

Vlak voordat jouw introductieperiode start, kun je de OLVG intro-app downloaden. Hiervoor krijg je van ons een unieke code. In de intro-app vind je uiteenlopende informatie, filmpjes en quiz'jes over OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature ANIOS Neurologie (6)

Gerelateerde vacatures

: waar ben jij op je plek?

36 uur | Oost en WestAls ANIOS Neurologie wil jij niets liever dan je verdiepen in neurologische aandoeningen. Je werkt met collega’s onder supervisie op diverse afdelingen Neurologie. Ook geef jij onderwijs…Bekijk vacature
Chef de clinique Orthopedie45 uur | Oost en WestDe vakgroep Orthopedie heeft per 1 oktober 2024 ruimte voor een chef de clinique Orthopedie. In deze functie zijn jouw voornaamste werkzaamheden het zelfstandig houden van poliklinische…Bekijk vacature
Chef de clinique Cardiologie45 uur | Oost en WestJe komt te werken in een team van cardiologen, chefs de clinique, fellows en arts-assistenten (AIOS/ANIOS). De vakgroep participeert in de A-opleiding en is daarnaast betrokken bij…Bekijk vacature

Of meer

Meer vacatures in vakgebied

Medisch specialisten

Bekijk

Alle vacatures

Onze vacatures als eerste ontvangen?

Vacaturemail

Daarom OLVG

Ben je er nog?

Omdat je al een tijdje niet meer actief bent op deze pagina zijn we benieuwd of je nog interesse hebt in deze vacature. Daarom vragen we je om op de knop 'Ja ik ben nog bezig' te klikken. Dan checken we voor jou of de vacature nog open staat; Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we je door naar ons vacature overzicht.

  • Home
  • Privacy- en cookieverklaring
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Contact
Vacature ANIOS Neurologie (2024)

References

Top Articles
Rumor: Call of Duty: Warzone Could Be Making Big Change to Its Loot System for Black Ops 6
Street Fighter 6 Tier List
Whas Golf Card
How To Fix Epson Printer Error Code 0x9e
Ups Stores Near
Mopaga Game
Comforting Nectar Bee Swarm
Chuckwagon racing 101: why it's OK to ask what a wheeler is | CBC News
What Was D-Day Weegy
Weekly Math Review Q4 3
Valentina Gonzalez Leak
7 Low-Carb Foods That Fill You Up - Keto Tips
Nebraska Furniture Tables
Premier Reward Token Rs3
Cbs Trade Value Chart Fantasy Football
Craigslist List Albuquerque: Your Ultimate Guide to Buying, Selling, and Finding Everything - First Republic Craigslist
What Happened To Anna Citron Lansky
Busby, FM - Demu 1-3 - The Demu Trilogy - PDF Free Download
Dtab Customs
Loft Stores Near Me
zom 100 mangadex - WebNovel
Sadie Sink Reveals She Struggles With Imposter Syndrome
Workshops - Canadian Dam Association (CDA-ACB)
§ 855 BGB - Besitzdiener - Gesetze
12657 Uline Way Kenosha Wi
Duke University Transcript Request
Ryujinx Firmware 15
Dailymotion
Uky Linkblue Login
Filmy Met
Obsidian Guard's Skullsplitter
Renfield Showtimes Near Marquee Cinemas - Wakefield 12
Gasbuddy Lenoir Nc
Cars And Trucks Facebook
Plato's Closet Mansfield Ohio
Morlan Chevrolet Sikeston
Are you ready for some football? Zag Alum Justin Lange Forges Career in NFL
Restored Republic December 9 2022
Sam's Club Gas Prices Deptford Nj
Gravel Racing
Nina Flowers
Bill Manser Net Worth
Yakini Q Sj Photos
Florida Lottery Powerball Double Play
A Man Called Otto Showtimes Near Cinemark Greeley Mall
Missed Connections Dayton Ohio
How to Do a Photoshoot in BitLife - Playbite
Great Clips Virginia Center Commons
10 Bedroom Airbnb Kissimmee Fl
Divisadero Florist
Fahrpläne, Preise und Anbieter von Bookaway
211475039
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6032

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.